Bendix Tool

Vores Kompetencer

3D programmering Cad / cam

Vi benytter High-end programmeringsudstyr. Siemens NX er den ultimative platform for innovativ tankegang.

Med dette programmeringsudstyr har vi mulighed for at kunne tilbyde kompetent rådgivning allerede fra begyndelsesfasen.

Takket være denne investering & vores kompetente folks ønske om selvrealisering i dette innovative system har vi mulighed for rådgivning i alle faserne bl.a. til hjælp omkring ide, konstruktion, pris & andre påfaldende spørgsmål.

0%

  CNC-fræsning

  Kompetence samt professional 3D-udstyr smeltet sammen med højteknologisk CNC-teknologi.

  Opnåelse af kvalitet & præcision til en markedsdygtig pris, kræver knowhow, fleksibilitet samt professionel håndtering.

  Bendix Tool er spækket med CNC-bearbejdningsmuligheder. Vi står klar til at hjælpe med at forvandle den mindste, såvel som den største ide. Vi råder over alm. 3-akset bearbejdning samt fuld 4-akset horisontal bearbejdning. Dette har indtil nu kunne løse de mest kompliceret opgaver i sammenspil med det rette opspændingsværktøj.

  Mere CNC-teknologi på vej. Indtil nu har vi kunne tilbyde 3 samt 4-akset CNC-fræsning. Vi kan fra september 2019 tilbyde rendyrket power, som kan benyttes præcis som man vil. 5-akset bearbejdning kombineret med højhastighedspræcision. I sammenspil med vores 3D programmeringsudstyr er vi i stand til at løse endnu flere komplekse opgaver.

  CNC-drejning

  Alsidig maskinpark med 5 drejecentre.

  Vores CNC-drejeafdeling tilbyder et stort spektrum af drejekapacitet & fleksibilitet. Sammen med Integreret cad / cam tilbyder vi utallige fremstillingsmuligheder. Vi kombinerer kvalitet & præcision i en intelligent & effektiv arbejdsgang.

  Bendix Tool har mange års erfaring med CNC-bearbejdning. Vi kan tidligt i udviklingsfasen være behjælpelige & rådgivende med de mest avancerede opgaver, så kunden hjælpes mest omkostningsfrit & leveringssikkert igennem processerne.

  Vi tilbyder 3 drejecentre til fortrinsvis patronarbejde i forskellige dimensioner op til Ø450mm.

  Ydermere tilbyder vi 2 drejecentre til stangarbejde op til Ø65mm. med stanglader & suspindel. Dette er særligt tilegnet større seriearbejde, da vi kan færdiggøre emnerne helt automatisk med minimal bemanding.


  Vi er behjælpelige med bearbejdning i alle typer materialer.

  0%
   0%

    Montage

    Serviceorienteret HELT til fingrespidserne. Hvorfor ikke tilbyde alt under samme tag.

    Det er ikke nok for os blot at tilbyde højkvalitets maskinbearbejdede komponenter. Vi tilbyder også færdigmonterede løsninger.

    Vores to montagemænd er klar til at lægge den sidste finish på opgaven, hvis det kræves. Der tilbydes maling, limning, almindelig montagehåndtering eller ekstravagante løsninger.

    Vores faglige kompetence spænder bredt. Vi tilbyder også følgende bearbejdningsmuligheder.

    • Sænkgistning
    • Planslibning
    • Glasblæsning
    • Manuel drejning
    • Diverse mindre maskiner

    Det er vigtigt for os at kunne være rådgivende og kompetente inden for alle faser af produktionen. Vi forsøger at følge den teknologiske udvikling samt markedsudviklingen.

    Der holdes daglig sparring imellem konstruktør, maskinarbejder & kontorfolk. Vi arbejder på hurtig respons og gennemsigtighed for vores kunder.

    Slutteligt har vi to imødekommende medarbejdere siddende på kontoret, som tager sig af kundekontakt, vare – Ind / udlevering, produktionsplanlægning, tilbud, løsningsorientering & alt andet påfaldende administrationsarbejde.

    Kvalitet

    Leveringssikkerhed

    Konkurrencedygtig

    Bemærk!

    Vi er registreret og godkendt af fødevarestyrelsen til bearbejdning af emner til fødevareindustrien.

    Vi opfylder hermed krav til bearbejdning samt sikring af sporbarheden.

    Luk menu